2010. június 27., vasárnap

Dunaszigeti tábor 2010.06.23.szerda









Jún.23. szerda
Ma végre jobb időnk lesz. Délelőtt folytatjuk a kézműves munkákat. Fiúk persze a focit. Nekik csak így tábor a tábor. Végül is az a fontos, hogy mindenki jól érzi magát. Közben az ebédlőben a lányok táncot is gyakoroltak a foci VB indulójára.
Délután gyalogtúrára indultunk a környéken. Sütött a nap, nagyon vidámak voltunk. Bementünk az erdőbe. Itt aztán igazi támadás ért bennünket a szúnyogok részéről. A szúnyog riasztók se nyújtottak igazi védelmet. Azért egy jót játszottunk az erdei tisztáson. Ezután folytattuk utunkat a Duna mentén . A táj nagyon szép volt,de az árvíz nyomait mindenütt megtaláltuk. Fentről a szúnyogok támadtak ,alul a sárral hadakoztunk. Ezt főleg cipőnk bánta. Később visszatérve a töltés napos oldalára ,”Adj király, katonát,című játékot játszottuk.
A táborban, vacsora előtt már az esti programra készültünk. Még a fiúk is beneveztek a smink, frizura versenyre és a tábori divatbemutatóra. Erre az eseményre vendégeink is érkeztek, Ibolya és Kinga néniék. A versenyen ők is zsűriztek. Közben tanáraink körében váltás is történt. Lilla néni és Anikó néni sajnos hazament. Helyettük Lídia néni és Klaudia érkezett, akiknek nagyon örültünk. A verseny tetszett mindenkinek. Szép sminkeket láttunk, Klaudiának és Kondor Kittinek köszönhetően. A frizurák között volt néhány szép és ötletes.
A divatbemutatón láthattunk sportos, tábori és az esti discokban is felvehető összeállításokat. Ezek elnyerték a zsűri és a közönség tetszését is. Vendégeinknek elénekeltük a vb indulót, ami itt a kedvenc dalunkká vált.
Már a takarodóra készültünk, amikor kiderült, hogy végre éjszakai számháború lesz. Már nagyon vártuk ezt a programot. Legalább 1 órát tartott a küzdelem. Volt közben sírás, nevetés, mire meglett a zászló és kiderült ki a győztes. Későn kerültünk ágyba,de megérte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!