2010. július 7., szerda

Dunaszigeti tábor 2010.06.25. péntek












Jún. 24. péntek
Elkövetkezett az utolsó napunk. Sok mindent kellene ma tennünk. Jó lenne fürödni is. Hát reggeli után nem úgy tűnik, hogy ez összejön. Az idő nem igazán strandolásra való. Tisztaságot azért lehet ellenőrizni. Van, amelyik szoba kissé rendetlennek néz ki. Na, ez enyhe kifejezés.
Kézműveskedésben elkövetkezett a várva várt esemény: végre csodaszép fülbevalókat fűzhettünk. Előtte mindenki kabala babát készíthetett fagolyókból. Kicsi buzdításra még a fiúk is részt vettek ebben. A nyomdagyűjtés is buzdító erő volt számukra. A csendespihenő után a Mosonmagyaróvári Kutyaiskola bemutatóját vártuk. 4 előtt meg is érkeztek 8 kutyussal. Ági néni is jött. Izgatottan vártuk a bemutatót. Az elején néhány fegyelmező feladatot kellett megoldani mindegyiküknek, ami nagy sikert aratott. Ezután következtek a félelmetesebb produkciók is. Ennél a pontnál néhány tanár néni hátrább is húzódott. Persze félelemre semmi ok nem volt. A kutyák nagyon okosak, a gazdik pedig profik voltak kutyus dologban. Így aztán nagyszerű élményben volt részünk. Lelkesen tapsoltunk. Láttunk rendőrkutyát is akcióban. A végén a bátrabbak is megpróbálhattak néhány feladatot. Mindenkinek tetszett a program.
Este már a táborzárás következett, néhányan szomorúak is voltak ezért. A tanár nénik értékelték a hetet. A tisztaság versenyben a „Fantasztikus lányok” lettek az elsők, 35 ponttal. Másodikak a „ Menő csajok” csapata lett ,31 ponttal. Harmadik helyen egy fiú csapat végzett a „Katonák” 26 ponttal. A maradék 1 lány és 1 fiú csapatnak még van tanulnivalója ezen a téren. Sokan szép dolgokat készítettek a táborban, lelkesen vettek részt a napi eseményekben. Ők sok nyomdát gyűjtöttek a mit most szintén értékeltek. Emlékbe mindenki szép tarisznyát kapott édességekkel. Utoljára még elénekeltük a VB indulót. Néztük a hamvadó tábortűz lángjait és lassan véget ért a tábor. Az idő nem volt mindig kegyes hozzánk, de azért ez a tábor jó volt. Találkozzunk itt a jövő nyáron.!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!