2011. november 5., szombat

TANINFORM - 2. lecke: Jegyek megnézése

A TANINFORM internetes felület segítségével megismerheti gyermeke jegyeit tantárgyanként, csoportonként is. Ehhez a már korábban bemutatott módon kell belépni a rendszerbe (ld: 1. lecke).

A belépés után a következő kép fogad:
Itt láthatók a gyermek legutóbb kapott jegyei tantárgyanként, mellettük pedig az átlagok. Ha több gyermeke van, kiválaszthatja az első sorban legördülő ablakból a kívánt diák nevét.
Ha a többi jegyre is kíváncsi, akkor a "Tanuló jegyei" fülre kell kattintani.
Itt kell kiválasztani a gyermek tanulócsoportját. Megjelenik a saját osztálya és azok a csoportok is, ahol csoportbontás esetén tanul. (Németes csoportok, matematika csoportok stb.) A csoportok a tanárok monogramjával is azonosíthatók.
Németes csoportok:
Király Tamásné: KT
Saflánszky Sarolta: SS
Berkesné Virág Judit: BVJ
Matematika csoportok:
Kovacsics Berta: KB
Békefiné Horváth Éva: BHÉ
Magyar csoportok:
Dániel Erika: DE
Nagyné Andirkó Julianna: NAJ

Ciklus kiválasztása is fontos, ez csak egy van: 1. ciklus.

A következő oldalon látszik a tantárgyankénti jegy, havi lebontásban, és az ehhez tartozó áltagok. E jegyeket az adott szaktanár vagy osztályfőnök tölti fel, így lehetnek sima jegyek és súlyozott jegyek (piros). Ezek témáazárók lehetnek. Az adott jegyekről a szaktanár dönti el, hogy mennyire súlyozza. Súlyozott átlag esetén a témazárók és egyéb, pedagógus által súlyozottan megadott jegyek átlaga jelenik meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!