2011. november 23., szerda

Pályaválasztási szülői értekezlet


Az idei pályaválasztási szülői értekezletet november 22-én, kedden tartottuk, ahová a mosonmagyaróvári középiskolák képviselőit is meghívtuk.

A szülői értekezleten bemutatkozott a Bolyai-iskola képviseletében Gyebnár Gyuláné, Haller-iskola nevében Kiss Ildikó, Hunyadi-iskola képviseletében Rosta Béla és a Piarista-iskola igazgatója, Farkas István atya.
Ezt követően az osztályfőnök és a tagintézmény-vezető ismertette az idei pályaválasztás és középiskolai jelentkezés menetét, bemutatták a jelentkezési lapokat és a továbbtanulást elsegítő internetes oldalakat.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy csupán 6 szülő vett részt ezen az értekezleten, ami sok információval szolgál számunkra a szülők hozzáállásával kapcsolatban. Sajnálatos módon sokan nem tartották érdekesnek, hasznosnak e találkozót, pedig leginkább itt kaphatták volna meg a központi felvételi vizsgára való jelentkezési lapot, és a továbbtanulás fontos tennivalóihoz praktikus segítséget. Remélem, ez nem hoz majd eredménytelenséget a felvételik során.

Ezen oldalakon is próbálunk segítséget adni a szülőknek, így az első fontos tennivaló már itt is van:

2011. december 12-ig kell feladni a központi felvételihez a jelentkezési lapot. Ezt iskolánk összegyűjtve elküldi majd postán, csupán azt kérjük, hogy december 2-ig juttassák el a kitöltött jelentkezési lapokat iskolánkba. Ellenőrzés után küldjük tovább. Jelentkezési lapokat a 8. osztályos osztályfőnöknél, Király Tamásnénál kérhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!