2012. június 13., szerda

Olasz vendégeink - utóhangok

A pünkösdi hétvégén nálunk járt olasz vendégek összesen két napot voltak nálunk. Pénteken érkeztek, akkor az iskolában szerveztünk programokat, majd másnap a győri kiránduláson és a délutáni májusfa kitáncoláson vettek részt.
  A gyerekek és felnőttek 60 fős csoportja vasárnap már reggel búcsút vett tőlünk, ugyanis várt rájuk még egy bécsi kirándulás is, mielőtt hazaindultak volna. A korai indulás miatt aznapra már programot nem szerveztünk.
  A hazaérkezés után pár nappal Cartiglianoban tartottak rövid értékelést a kirándulók, melyről véleményeket a szervezők nekünk is küldtek.
"A látogatás visszhangja remek! Minden gyerek maximálisan jól érezte magát. Beszéltem több csoporttal is, minden rendben volt.

Kiemelten köszönjük Nektek és az összes tanárnak a rengeteg munkát, a kedves köszöntő műsort, az ötletes és tanulságos péntek esti foglalkozást. Mindenki csodálkozott a kiváló szervezésen, a nevelők lelkes munkáját látva. Gratulálunk az iskola felszereltségéhez és a nevelőtestület összetartásához. Igazán szép példa mindannyiunk részére. A gyerekeknek is igen tetszettek a jól felszerelt iskolátok.

Igazán tanulságos volt iskolások és felnőttek számára ez a találkozó, a gyerekeknek felhívta a figyelmét, hogy szórakozni és jól érezni magunkat telefon, tv videojáték nélkül is!"

Idézetek Gócz Enikő leveléből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!