2011. május 28., szombat

Ötödikes osztálykirándulás













Szép reggelre ébredtek az ötödikesek május 12.-én.Izgatottan indultak iskolába. Végre nem tanulni mentek.KIRÁNDULNI.Csendben haladtunk az első helyszínig ami Fertőd volt.
Addigra alaposan meg is éhezett a csapat .Az első program természetesen evés.Ezután bejártuk a fertődi kastély sok-sok szobáit.Akár hercegnőnek vagy hercegnek is képzelhették magukat a lányok ,s fiúk.Figyelmesen hallgatták az idegenvezető minden szavát.Ezt csak egy kis csuklás vagy a telefon sírása zavarhatta meg.Innét hajókázni mentünk.Szerencsére játszóteret is találtunk a parton ,amit önfeledten birtokba vettünk.Némelyek fürödni is akartak,de végül csak forró fejű barátunk dugta vízbe a fejét.A hajón kellemes perceket töltöttünk,ki napozott a fedélzeten,ki hűsölt az alsó szinten.
A kőfejtő következett amit gyorsan megrohantunk,aztán majdnem ilyen gyorsan el is jöttünk hiszen várt a BOB.Ez volt ám az élmény.Volt aki 16-szor is lecsúszott. Azért olyan is akadt aki nem tagadta meg önmagát és kipottyant a bobból.Össze-visszanyúzta magát, kesergett is fájdalmában rendesen. DE hamarosan újból a pályán láttuk ,ezután már figyelt is és sikerült a villámsebesen robogó szerkezetben maradnia.A lelkesedés mindenkinél több ezer forintig tartott.A pénz fogytával elhagytuk a helyszínt.
Levezetésként sétáltunk és fagyiztunk egyet Sopronban.Fáradtan,élményekben gazdagon értünk haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!