2010. március 24., szerda

Területi szorobánverseny

Március utolsó hétfőjén, 29-én újból megrendezzük a területi szorobánversenyt és vizsgát. A hozzávetőleg 130 versenyző és vizsgázó reggel 8 órára érkezik az iskolához, ahol kis frissítővel várjuk vendégeinket. 8.30 perckor kezdődik a megnyitó, ahol az igazgatónő köszönti a megjelenteket.
Ezt követően a verseny kezdődik, majd később a - hozzávetőleg 9.50 perctől a vizsga. Az éppen nem versenyzőknek csoportos foglalkozásokat biztosítunk, továbbá mindenki kap finom tízórait. Az eredményhirdetés 12 óra után kezdődik.
A versenyzők és vizsgázók között a kimlei diákok is szép számmal találhatók, a 4.osztály példfául teljes létszámmal indul, de a 8. évfolyamból is versenyeznek kimleiek. A kyu-vizsgákra pedig fenőttek is jelenkeztek.
A szervezést Baán Józsefné, Bori néni vette kezébe, aki már a sokadik ilyen rendezvényt bonyolítja. Állítása szerint egyre többen jelentkeznek erre a versenyre, ami szervezés szempontjából több nehézséget, a szorobán egyre nagyobb népszerűsége miatt pedig örömet okoz.
A versen állását, eredményeit "élőben" is követhetik az értűdeklődők, hiszen a blogon a részvevőkkel készített riportok, képek folyamatosan követhetőek lesznek. Az eredményhirdetés után pedig az eredménylista is megnézhető majd.
Jó versenyzést és sikeres vizsgát kíván a blog szerkesztősége!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!