2011. február 10., csütörtök

Nyolcadikosok továbbtanulása

Tisztelt Szülők! Diákok!

Remélem, nem felejtették el, hogy nemsokára le kell adni a továbbtanulási lapokat. Ez egész pontosan a jövő hét végét jelenti. Azaz addig kell iskolánknak postázni a kétféle jelentkezési lapot. Ugyan zajlik a kitöltés és azok javítása, de azért még egy kis segítséget szeretnénk adni.

A lapok:
Kétféle jelentkezési lap létezik,
- az egyik összesíti az iskolákat és választott szakokat - a felvételi központba küldjük. Itt kell megjeleníteni a választott szkok sorrendjét - kódszámaikkal! Ezekre nagyon figyelni kell, mert nem létező kódszámot természetesen nem tudunk elküldeni. Ezt javítani csak a szülő teheti meg, tehát ilyenkor vissza kell küldenünk a lapot újra a szülőnek!
- A másik lapot a választott iskola kapja, és itt is meg kell jelölni a választott szakokat. Ezen kell megadni a jegyeket, melyeket az adott iskola kér. Kevesebbet nem lehet megadni, mert pontlevonással jár, többet jegyet pedig nem muszáj. Azt is figyelni kell, hogy mely tanév mely tantárgyainak jegyeit kérik.
- Akik központi felvételit írtak, és a választott szakhoz kér a középiskola központi felvételit, azoknak mellékletként csatolni kell a felvételi vizsga eredményét is, amit már megkapott a tanuló.

A lapokat iskolánk központi program segítségével internetes felületre viszi fel, ugyanis csak így fogadják el a jelentkezést. Ezért van szükség arra, hogy a jelentkezési lapokat a feladási határidő előtt legalább egy héttel leadják. Így van időnk a szükséges javításokat elvégezni.

A következő héten a már kész adatlapokat az osztályfőnöknek, igazgatónak, szülőknek (a szülői felügyeletet ellátóknak) és a diáknak is alá kell írnia.

A lapok feladását iskolánk vállalja - mind postai, mind pedig interneten keresztül.

A hatosztályos gimnáziumi képzésbe jelentkezők esetében ugyanez az eljárás.

Ha kérdésük van, segítségre van szükségük, bátran forduljanak az osztályfőnökhöz, Króneisz Flóriánnéhez, az iskola vezetéséhez, és az adminisztrátorhoz, Ronczai Jánosnéhez.

Csizmazia Roland, igh.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!