2011. február 21., hétfő

Farsangi bál 2011.






A képeket Nagyné Andirkó Julianna készítette.

Idén is - a szokásokhoz híven - a hetedik osztályosok rendezték az iskola farsangi bálját. A február 12-én tartott bulin sok volt a program, ajándék és nyeremény is.

A délután 3 órakor kezdődő bulin aránylag kevesebben voltak, mint korábbi években. De a jelenlévők viszont jó hangulatban mulattak. 17 órától jelmezversenyt szerveztek a rendezők, ahol a zsűri nagyon nehezen tudott dönteni a sok versenyző közül. Végül a legjobbnak Hanaszek Angyalkát tartották, aki csirkének öltözött. A zsűri szerint a legeredetibb jelmez volt ez, de nagyon ötletes volt a pók, vagy a két Hawaii-i táncoslány.

Később a hastáncosok léptek fel - pontosan a Kelet Lányai Hastánccsoport, több formációt is láthattunk, de a legérdekesebb a szintén Hawaiiról érkező hula-hula tánc volt.

Szerepeltek még braek-táncosok is, volt tombolahúzás, ajándékcsomag-tippelés és külön tombola mp3-ért. Külön lehetett nyerni egy képet Behon Páltól.

Az utolsó program a károlyházi Fehér Kócsag Színjátszókör előadása volt, akik népszerű dalokat adtak elő. Iskolánk diákjaiból és volt diákjaiból jött létre e csoport.

A zenét dj Horváth Bálint szolgáltatta, de főleg Endrődy Erik és Angyal Bence keverte a számokat.

Nehezen sikerült befejezni a jó hangulat miatt a bált, de reméljük, mindenki jól érezte magát.

Köszönjük a segítséget a hetedikes szülőknek, akik a ruhatárnál és a büfénél állták a sarat.
Szintén szeretnénk köszönetet mondani minden kedves támogatónknak, aki segített a bál szervezésében, ajándékokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!