2011. január 24., hétfő

Kimlei jegyzőnkből óvári aljegyző

A kimlei körjegyzőség éléről érkezett Mosonmagyaróvár új aljegyzője. Fehérné Bodó Mariann szerint jól tudja majd kamatoztatni a közigazgatásban eddig eltöltött tizenhét év tapasztalatait a városházán.

Még tavaly októberi alakuló ülésén határozott a képviselő-testület az aljegyzői pályázat kiírásáról. A városházán ez az álláshely ugyanis betöltetlen, az önkormányzati törvény szerint viszont az aljegyző alkalmazása kötelező. A testület végül decemberben második körben döntött a poszt betöltéséről, s Fehérné Bodó Mariannt választották aljegyzőnek.

Fehérné Bodó Mariann a kimlei körjegyzőség éléről került a városházára. Az új aljegyző tizenhat éve dolgozik a közigazgatásban, ebből is az elmúlt tizenkettőt Kimle jegyzőjeként töltötte. Mint mondja, az új munkakör új kihívásokat és feladatokat jelent számára, ami során az eddigi tapasztalatait jól tudja majd hasznosítani.

Fehérné Bodó Mariann: Tizenkét év után úgy gondoltam, hogy fejlődni kell, továbblépni és újabb szakmai kihívásokat keresni, ezért pályáztam meg a mosonmagyaróvári aljegyzői állást.
Fehérné Bodó Mariann: Tizenkét év után úgy gondoltam, hogy fejlődni kell, továbblépni és újabb szakmai kihívásokat keresni, ezért pályáztam meg a mosonmagyaróvári aljegyzői állást.


forrás: Kisalföld (Méhes Ákos)
Bár ez a szülőknek nem mindig látszott, de azért iskolai munka szervezésében, törvényes működésének elősegítésében sokat segített a Kimléről távozott jegyző asszony. Gyerekvédelmi feladatok, szociális támogatások rendezése, munkaszervezés - ezek voltak iskolánkkal kapcsolatos feladatai. Bízunk benne, hogy azért nem csak a sok gond marad meg neki emlékként iskolánkról.
Köszönjük, és sok sikert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!