2012. március 10., szombat

Farsangi bál 2012.


A jelmezesek

Bizony már két hét is eltelt iskolánk farsangi bálja óta, és blogunk még nem is adott hírt róla. Hát most ezt pótoljuk.
Február 25-én, szombaton délután 3 órakor nyíltak meg a bálnak helyt adó kimlei Művelődési Ház ajtajai, hogy befogadják a szórakozni vágyó gyerekeket és kísérőiket. A szervező 7. osztály, szüleik és osztályfőnökük, Dániel Erika néni nagyon készültek erre az eseményre, hiszen már 3 hete járták nagyszünetekben az osztályokat jelmezben, hogy reklámot csináljanak a bálnak.
A buli lassan indult, a jelmezversenyig nem is nagyon táncoltak, így felpörgette az eseményeket a jelmezesek felvonulása. Kevesen, 16-an vettek részt e versenyen, de a jelmezek igen ötletesek voltak. Készült igazi autó is (Matuka), láthattuk Bobot és Bobeket a kalapból kiugrani. Volt tündér és Rambo is. A legjobb jelmeznek a struccon lovagló lányt találta a zsűri. Őt Hanaszek Angyalka jelenítette meg.
A struccon lovagló lány és kísérője

Közben láthattuk a Kelet Lányai Hastánccsoport előadását, a kimlei rock-and-roll tánccsoportot is.
A kalapból kiugró fiúk

A jelmezversenyt követően aztán fokozódott a hangulat, ami főleg a jó zenének volt köszönhető. A zenét Horváth Bálint és Angyal Bence szolgáltatták. Volt tánc, kergetőzés, meg minden, ami egy bálhoz kell.
Matuka

Este 7 óra után kezdődött a tombolahúzás, ahol sok nyeremény várt gazdára, köztük Behon Pali bácsi festménye, egy ajándékkosár, Krankovits Antal által készített madáretető.
A tombolasorsolás végén kapták meg a legtöbb szívet összegyűjtők az ajándéktortát. Idén két lány, Gyergyói Réka és Baranyai Dzsenifer kapták e díjakat.
A bál este 9-ig tartott, a szervezők szerint igen jó hangulatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!