2010. február 25., csütörtök

Farsangi bál

Iskolánk február 20-án rendezte meg a Művelődési Házban farsangi bálját, amit - mint minden évben - a hetedikesek szerveztek. Az osztályfőnök, Króneisz Flóriánné mellett besegített Döbrönte László és Ladányi Ágnes kollégák is. A megvalósításban természetesen minden pedagógus kolléga részt vett. Volt, aki tombolát adott, volt aki az ajándékkosár-tippelésnél állt.
17.órakor kezdődött a jelmezverseny, ahol sok szép jelmezest láttunk. A zsűrinek igen nehéz dolga volt az értékelésnél, ezért nem is tudott egy-egy helyezettet kiemelni. Így született a következő eredmény:
1. páva
2. bohócok, pingvinek
3. rongybabák, fúró, domino
I. különdíj: görög istenek
II. különdíj: menyasszony/vőlegény
Képek:
a zsűri munkában

helyezettek


A bál programjai között szerepeltek a hastáncosok is, akik nagyon dallamos zenére táncoltak. Különösen nagy bátorság kell ahhoz, hogy egyedül ki merjünk állni egy színpadra ilyen lenge öltözékben táncolni.
Az esete 7 órakor kezdőd tombolahúzás sok nyereménnyel kecsegtetett, ezért 700 darabot sikerült eladni. A húzás ugyan kicsit hosszúra sikerült, de így több ajándékot tudtunk kisorsolni. A végén pedig kiderült, hogy ki lett a bálkirály és bálkirálynő. Munkácsi Soma gyűjtötte e legtöbb szivecskét a fiúk közül, míg a lányoknál Baranyai Viktória (majdnem egyformán sokat gyűjtött vetélytársával).
Remélem, mindenki jól érezte magát a bálon, és sokat táncolt, hiszen bál legközelebb csak jövőre lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!