2017. augusztus 22., kedd

Első információk az új tanévről

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Lassan kezdődik a következő tanév, így hasznos információkat szeretnék megosztani veletek/Önökkel.

A pótvizsga időpontja: 2017.08.24., csütörtök reggel 9 óra

A tanév előkészítése már zajlik, így az első nap forgatókönyve a következő:

A tanévnyitó ünnepély 2017.09.01-jén, pénteken reggel 8 órakor kezdődik. Iskolai ünnepély, ezért a diákoknak természetesen ünneplőbe kell jönni.

A diákok aznap kapják meg a tankönyveiket, ezért célszerű nagy táskával érkezni.
Fontos kiemelni, hogy az idei tanévtől a kormány döntésének értelmében mindenkinek ingyenes a tankönyv, ám azok könyvtári állományba vétel után kerülnek a diákokhoz. Ezért nagyon fontos, hogy a pénteken megkapott könyveket otthon nézzék át, és az esetleges hibákat legalább az év eleji szülői értekezletekig jelezzék a szaktanárok felé. Ha ezt követően keletkezik sérülés a könyvben és az használhatatlanná válik, azt már a szülőnek kell megtérítenie. Ez természetesen a munkafüzetekre nem érvényes, azt év végén megkapják véglegesen a diákok.

A tanév első napja egyben tanítási nap is, így a 4. órától rendes tanítás lesz. Aznap lesz napközis csoport is, de aki még nem szeretné aznap gyermekét délutánig itt hagyni, jelezze írásban az első tanítási napon.

Az új elsősök szőlőinek értekezletet ezúttal nem az első napon, pénteken, hanem a következő héten hétfőn szervez a tanító néni.

Csizmazia Roland, intézményvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!