2013. április 26., péntek

Új tanév - új osztályfőnökök

Leendő első osztályosok
Megtörtént az első osztályosok beiratkozása április 8-9. között, ami ebben a tanévben egységesen, az új fenntartó Klebelsberg Intézményfenntartó Központ szervezésében zajlott. 36 szül jelent meg, közöttük azok is, akiknek gyermeke még egy évet maradhat az óvodában. Közülük 30 gyermek kezdi meg iskolai tanulmányait intézményünkben, két osztályban.
Az elmúlt héten megtartottuk az óvoda képviselői és szülői munkaközössége részvételével a gyermekek osztályba sorolásához szükséges egyeztetést. A szülők pedagógusválasztó joga is érvényesült, melyet kérvény formájában küldhettek el az ezzel élni kívánók. 
Az egyeztetés után beosztottuk a gyermekeket a két osztályba, amelyről minden szülőnek kiküldtük az értesítést és a felvételi határozatot. A két osztályba 15-15 kisdiák kerül, és teljes mértékben sikerült megvalósítani a szülők kéréseit is. 
A két osztály tanító nénijét is megismerhették már a szülők a tájékoztató napokon, de csak most körvonalazódott, hogy melyik gyermek melyik pedagógushoz kerül. Az intézményvezető döntése értelmében 
- az 1.A. osztály tanítója Döbrönténé Laki Ibolya
- az 1.B. osztály tanítója Molnárné Szalánczi Zsuzsanna.

A felvételi határozat mellékletében minden szülő megkapta az első évfolyamra vonatkozó felszerelések jegyzékét, amit a tanévkezdésre kérünk beszerezni.

Csizmazia Roland
igazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!