2012. december 17., hétfő

Adventi gyertyagyújtás 2012.

  Sejtelmes fényjátékot láthatott mindenki, aki részt vett a harmadik adventi gyertyagyújtáson, ugyanis a vastag ködtakaró és az esti fények közösen varázslatossá tették az estét. Mindezt csak tetézte a kimlei Nemzetiségi Általános Iskola műsora, és az a rengeteg forralt bor, amit a műsor után kaphattak az érdeklődők. 
  Iskolánk gyújthatta meg a harmadik gyertyát a kimlei díszfánál felállított koszorún, melyhez adventi témájú műsort is szerveztünk.  A verseket és szövegeket Baán Józsefné állította össze, így a harmadik osztályosok szerepelhettek esete. Őket német és horvát versmondók egészítették ki, Gorgosilits Tamás, Rebek Lizett és Novitz Roland. Az iskola énekkara is szerepelt, őket Saflánszky Sarolta vezette.
  A műsor után az önkormányzat segítségével forralt borral és meleg teával vendégelhettük meg a jelenlévőket. Nagyon örülünk, hogy sokan voltak kíváncsiak a műsorra és ellátogattak a fához. A kellemes esti beszélgetésekhez teremtettünk kellő hangulatot és lehetőséget, amit - örömünkre - ki is használtak az érdeklődők. 




Köszönjük a segítséget a szervezőknek és a megtisztelő figyelmet az érdeklődőknek!

(A fotókat Bertalan Árpádnak köszönjük!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed, moderálás után kitesszük!